Σαββατο σημαίνει Σεντόνια- Πετσέτες


Το Σαββάτο είναι η μέρα που αλλάζουμε σεντόνια και πετσέτες!! Εννοείται οτι μέσα στην εβδομάδα αμα χρειαστεί αλλάζουμε σεντόναι και πετσέτες αλλά το Σαββάτο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για πληντύρια!! Ενα με χρωματιστά, ένα με λευκά! 

Ειδικά αμα έχει καλό καιρό.. το πρωί απλώνει το μεσημέρι μαζεύεις.. Και ως γνωστόν στην Ελλαδίτσα πάντα έχει καλό καιρό.. Τώρα αμα δείτε οτι το Σάββατο Βρέχει.. ε.. τι να σαας πω.. βάλτε πληντύριο τη Κυριακή. Εγώ η καψερή σας προτείνω τρόπους οργάνωσης σπιτιού ντε!  

Και καλά βρε κοπελιά .... το σίδερο δε το σκέφτεσαι? Πώς σιδερώνεις όλα τα σεντόνια?

Ε.. βασικά το σιδέρωμα των σεντονιών το ψιλό- έκοψα... απλά ΑΠΛΩΝΩ πολύ προσεχτικά. 
Διπλώνω τα σεντόνια αλφαδιασμένα και τα αφήνω να στεγνώσουν όχι όμως να κοκαλώσουν. Αφού τα μαζέψω τα πατάω έτσι διπλωμένα με το σίδερο και τσουπ! έτοιμα τα σεντονάκια μας!


Η άλλη σπουδαία απορία φιλενάδων μου είναι πως κρατιούνται μαλακές και αφράτες οι πετσέτες μετά το άπλωμα (αφού δε χρησιμοποιώ μαλακτικό!). Μα το μυστικό είναι αυτό κορίτσια.. λιγότερο μαλακτικό και σε κάνα πλύσιμο λίγη μαγειρική σόδα μαζί με το απορρυπαντικό σας... κάνει θαύματα! Για όσες έχουν στεγνωτήριο ... ε είστε από τις τυχερές αφού τις αφήνει μαλακές κ αφράτες και στεγνές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...