Γενική 2015. Ημέρα 4η
Σας υποσχέθηκα Ντουλάπες ο ΣΚ..

Έφτασε Κυριακή..  Τεμπέλα Βιολέτα.. αλλά δεν έχουμε πρόβλημα!!

Οι ντουλάπες είναι ευχάστιστη ασχολία..

Βάζεις τα παιδάκια σου να φορέσουν ρουχαλάκια, φτιάχνεις στίβες με ρούχα για να τα δώσεις... 


Στην δουλειά της ξαδέλφης μου κάνουν ανταλλαγή.

Κάθε τόσο φέρνουν ρούχα και τα δίνουν η μια στην άλλη.
Με τον τρόπο αυτό ΟΜΟΛΟΓΩ πως το #angelinini μου απέκτησε ΥΠΕΡΟΧΑ ρούχα και αυτή τη στιγμή έχουμε ρούχα μέχρι 4 ετών!! Τζινάκια, μπλουζάκια, μπουφανάκια, κουστουμάκια... αμεεεε

Το σύστημα της ανταλλαγής ρούχων δε πολυ λειτουργέι για μένα αυτό τον καιρό γιατί ειμαι σε περίεργη σωματική κατάσταση και "Αντίθετη"  σωματικά πάντα με τις γυναίκες του σογιού μου.

Τα ρούχα λοιπόν που δε θα χρειαστώ ή θα τα πάω στην εκκλησία ή στη ξαδέλφη για να τα πάει στη δουλειά της!!

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

χρειαζόμαστε 4 βασικά πράγματα


 • 3 κούτες/ σακούλες/ κουτιά ..

ΧΑΡΗΣΕ ΤΟ
ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ


 • και το διάγραμμα "ΤΟ ΘΕΣ ΠΟΛΥ?" που έφτιαξε η η Αμερικανα φίλη μου VOGUE... και εγώ το μετέρφρασα για να κάνω τη ζωή μας πιο ευκολη!!
οι Οδηγείες όσο αναφορά τα ρούχα είναι απλες... 
 1. Βγάζε ένα ένα ρούχο έξω
 2. Επελεξε κουτι: ΧΑΡΗΣΕ ΤΟ - ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ -ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ
 3. αν δεν είσαι σίγουρη εμπιστεύσου το διάγραμμα
 4. αν ούτε πάλι είσαι σίγουρη ότι έχεις να βάλεις 2 χρόνια ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα το ξανα βάλεις
 5. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...  * όσες απο εμας το 2004 ειχαν μανία με τις γοβες/ μπότες μητες που λιωνουν κατσαριδες στις γονίες.. Ο ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ μπορεί να τις διορθώσει και να τις στρογγυλέψει!!
 6. Το περιεχόμενο απο το  ΚΟΥΤΙ ΔΩΡΗΣΕ ΤΟ: Μπαινει σε σακούλες και πηγαίνει στην εκκλησία της γειτονιάς μας Ή αποφασίστε να κάνετε ενα "tea" στη γειτονιά ή καντε like στη σελίδα anneden anneye και τα υπόλοιπα θα έρουν μόνα τους! 
 7. το περιεχόμενο απο το ΚΟΥΤΙ ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ: μπαινει σε ωραιότατες σακούλες ρούχων που "ξεαερώνονται" με την ηλεκτρική μας σκούπα ή πολύ πιο απλά τα φυλάμε σε πατάρια ή μπαούλα με προσοχή όμως να προσθέσουμε "βαπόνα" 'η λεβάντες για το σκόρο και τη κλεισούρα (θα ήταν καλό να τα σκεπάζουμε και με ένα παλίο σεντόνι!!
 8. το περιεχόμενο απο το ΚΟΥΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ: να τοποθετηθεί στην αρμόδια ντουλάπα του παρακαλώ και με ωραίες κρεμαστρούλες.. έτσι... για αλλαγή βρε παιδί μου!!
 9. για τα ρούχα των παιδιων: αν η φόρμα έχει φτάσει στη γάμπα.. δεν κάνει ούτε για μέσα στο σπίτι.. αστη να πάει άστη..  ή αν το μπουφαν ειναι 2 παλάμες μακρύτερα τα χέρια.. Απρίλης μπήκε, ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ για του χρόνου!! 
 10. δίχως να θέλω να σας ξενερώσω (γιατί εγω ξενέρωσα) τα συρτάρια με βολεύουν πιο πολύ απο τα ράφια για τις μπλούζες... (οι φώτο μιλούν απο μόνες τους).. 
  αν δε μπορείτε να κάνετε τα ράφια συρτάρια.. τότε παρτε κουτιά.... και φυλάχτε τα σε κουτιά (μην ξεχνάτε τις λεβάντες).
 11. Προσοχή με τη λεβάντα γιατί καμιά φορά ¨σκονίζει"... εχω παρατηρήσει πως η λεβάντα στα συρτάρια και στα ράφια αφηνει σημάδια σκόνης.. αυτό ειναι καλό βέβαια.. αλλά ίσως αφήσει "λεκέδες" στα ρούχα.. γιαυτό σας λεω.. στα ρούχα που φυλάμε στα πατάρια.. σκεπάστε τα με ένα πανάκι και μετά βάλτε απο πάνω τη λεβάντα!! Η Μάρθα η Στιούαρτ (i love to hate her.. and i hate that sometimes i love her) είπε κάποτε πως η Λεβάντα προστατεύει τα μάλλινα απο τα ακάρια και τον σκόρο παρόλαυτα ..δε τα σκοτώνει (όπως η ναυθαλίνη). Προσθέτει η Μαρθούλα επίσης πως.. ο ΚΕΔΡΟΣ (το λαδάκι, ή το μπαούλο) σκοτώνουν το σκόρο αλλά όχι τα αβγά του. Ισως λοιπόν ο συνδιασμός και των δυο να βοηθούσε καλήτερα.. τι λέτε..?
2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...